Open
← Participanți

Centrul rezidențial “Amalia și Șef Rabin Dr. Moses Rosen”

Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice "Amalia și Șef Rabin Dr. Moses Rosen", este cel mai vechi centru pentru seniori din România operat de o entitate privată.

A fost odată, în 1979, pusă în practică o idee îndrăzneață de un om minunat și anume, să se construiască un loc unde zilele bunicilor să fie la fel de înseninate ca cerul de Septembrie, când a fost dat în folosință acest loc minunat. De peste 40 de ani, generații de bunici (evrei si neevrei), au beneficiat de îngrijire și asistență permanentă. Acest loc nu este din basm ci el există cu adevărat în București, Str. Jimbolia, Nr.105, chiar în spatele Parcului Bazilescu.


Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice "Amalia și Șef Rabin Dr. Moses Rosen", este cel mai vechi centru pentru seniori din România operat de o entitate privată. Suntem mândri să împărtășim experienta acumulată în cei peste 40 de ani de activitate dedicată îngrijirii persoanelor vârstnice aflate în nevoia de îngrijire instituționalizată.

În decursul acestor ani am acumulat atât experiență profesională cât și minunate povești de viață de la rezidenții noștri.

Clădirea dispusă pe 3 nivele (P+2E) cuprinde 155 locuri de cazare in 90 de camere cu capacitate de două locuri, single și apartamente. Avem bucătărie proprie și o gradină de 5000 mp cu foișor si iaz.

Serviciile oferite de centrul nostru sunt:

  • îngrijire permanentă cu Monitorizare medicală,
  • recuperare medicală (kinetoterapie),
  • cazare în spații de locuit de 4 stele, standard de servicii la nivel european,
  • alimentație adaptată nevoilor vârstnicului,
  • activități ocupaționale și de recreere.

Orice posesor al Senior Card beneficiază de un discount între 15% pentru primele 6 luni la pachetele de Servicii Semidependent sau Dependent și 17% pentru pachetul Independent.

Echipa este formată din 14 Asistenți medicali, Medic Interne, Kinetoterapeuți, Medic Nutriționist, Psihologi și personal auxiliar (menaj, alimentație, TESA, întreținere, șoferi).

Dacă sunteți în cautarea unui centru unde să puteți beneficia de îngrijire pe termen lung cu monitorizare medicală, vă rugăm să ne contactați la:
Telefon: 0760670955
Email: contact@caminulrosen.ro
Locație: București, Str. Jimbolia, Nr.105 (în spatele Parcului Bazilescu).

Pentru mai multe informații puteți să vizitați website-ul nostru www.caminulrosen.ro, pagina de Facebook (www.facebook.com/caminulrosen) sau canalul nostru Youtube (https://www.youtube.com/channel/UCazEVNKfes_8-RJI_qTTPzw).

Vrei să ajuți?
Alătură-te și tu programului Senior Card.

Participă împreună cu noi la schimbarea vieții oamenilor și a comunităților.

Intră în program