Open
← Participanți

Castel Haller

Castelul Haller a fost construit în secolul al XVII-lea în stil clasicist baroc, funcționând ca și hotel, restaurant și cramă din 2012.

Situat la 22 de km de Târgu Mureș, pe partea stângă a râului Mureș, aflat în apropierea drumul național E 60 în direcția Cluj Napoca și la 9 km de Aeroportul Internațional Târgu Mureș, Castelul Haller a fost construit în secolul al XVII-lea în stil clasicist baroc, funcționând ca și hotel, restaurant și cramă din 2012.

Cele 14 camere vă transportă într-o eră străveche a nobilimii, unele dintre ele având o structură cu pereți boltiți cu totul aparte, îmbinându-se perfect cu facilitățile moderne ale zilelor noastre. În regim a la carte, restaurantul oferă spațiu suficient pentru 60 de persoane, loc în care vă așteptăm să degustați din preparatele bucătăriei noastre cu specialități transilvănene și internaționale de excepție.

Din 2015, ne-am îmbogățit cu un centru de recreere (bazin cu apă sărată naturală, jacuzzi, saună finlandeză, cameră de salină, bazin pentru copii cu tobogan, ciubăr exterior cu apă sărată), care oferă oaspeților noștri un sejur mai relaxant, și încărcare trupească și sufletească. O mică curiozitate ar fi, că această apă termală, sărată se obține din forarea acesteia chiar din curtea Castelului. 

Oferta specială pentru pensionarii membri Senior Card constă în:


  • Trei nopți de cazare într-o cameră minunată din Castel

  • Demipensiune: mic dejun bogat, tip bufet suedez și cină la alegere

  • Acces nelimitat la Centrul de Recreere Aqua Symphony (bazin cu apă sărată termală, jacuzzi, bazin pentru copii, saună finlandeză, cameră salină, ciubăr exterior cu apă sărată) – din cauza restricțiilor impuse, centrul spa este momentan închis.

  • Halat de baie

  • Acces gratuit la Wi-Fi

  • Parcare gratuită în curtea CasteluluiPrețul pachetului:

  • 1290 Ron – pentru două persoane, loc în cameră dublă
  • 825 Ron – pentru o persoană, loc în cameră single.

Pachetul se poate rezerva exclusiv în timpul săptămânii (de duminică până joi).
Oferta este valabilă la rezervările efectuate direct:

Prin telefon: 0747.049.819

E-mail: office@castelhaller.ro

Pagină web: www.castelhaller.ro

Vrei să ajuți?
Alătură-te și tu programului Senior Card.

Participă împreună cu noi la schimbarea vieții oamenilor și a comunităților.

Intră în program