Open
← News | 06/07/2024 | Articol

Congresul Național de Îmbătrânire Activă, Ediția a II-a

Eveniment organizat de Institutul pentru Îmbătrânire Activă

Asociația Institutul Român pentru Îmbătrânire Activă organizează în data de 3 septembrie 2024 "Congresul Național de Îmbătrânire Activă" Ediția a II-a.

Evenimentul găzduit în Sala Rotundă din incinta Grand Hotel Bucharest, va reuni speakeri - reprezentanți ai autorităților locale și centrale, reprezentanți ai companiilor private și ai societății civile și peste 300 de seniori, participanți și invitați care vor aborda sub diferite aspecte problematica vârstnicilor și adaptabilitatea acestora în societate.

În cadrul celei de-a doua ediții vor fi susținute 5 paneluri interactive:

Panel 1 - Accesul la sănătate, abordări inovative în medicină și îngrijirea pe termen lung (diabet, boli cardiovasculare, menopauză și afecțiuni oncologice)

Panel 2 - Îmbătrânirea Activă, Îmbunătățirea calității vieții persoanelor vârstnice și Promovarea drepturilor persoanelor vârstnice. (Dreptul la muncă, Reconversie profesională, și altele)

Panel 3 - Surse de finanțare, Gestiune financiară pe term lung și Politici Actuale Smart în raport cu persoanele vârstnice (digitalizare, transport urban inteligent)

Panel 4 - Rolul administrației în crearea de ecosisteme smart

Panel 5 - Premierea modelelor de bune practici în promovarea conceptului de imbătrânire activă din România

Citesște mai mult pe Seniorul.ro.

Vrei să ajuți?
Alătură-te și tu programului Senior Card.

Participă împreună cu noi la schimbarea vieții oamenilor și a comunităților.

Află mai mult